Felicia adjö

Allt är toppen! Vill bara säga det!
Så nu vet ni!

Pussar! <3

The Rose

Jaha, nu är det söndag igen!
Tiden går aldeles för fort!

Jobbet går bra, just nu håller vi på att förbereda inför Pina Palmera och ungarna är ju helt otroliga!
Dansen, ligger mer och mer på hyllan, då jag för det mesta måste åka själv för att det inte är någon annan som vill följa med.
Jag blir så trött på mig själv som alltid ställer upp för en massa andra, åker med fast jag inte vill, gör saker som andra vinner på men inte jag. Nu är det slut på det, nästa gång någon frågar om jag ska med så säger jag heölt enkelt NEJ! Nu får det vara nog!

I frdags ar Jannez i Falköping! Ett av Sveriges bästa band kom till just min hemort, och jag åkte inte. Bara för att jag i mitt stilla sinne trodde att någon ville åka med mig. Men på grund av att alla inte kan stå ut med vissa egenskaper så åkte inte jag heller. Jag säger inga namn men jag hoppas att en viss person fattar! Så många gånger jag har åkt och slängt ut pengar så kan man väl få begära att detta ska ske en gång? Eller!? 

Aja, jag får inte se Jannez förrän i juli och det är väl inte säkert att jag får se dom då heller, det bestämmer inte jag. 

Nu undrar ni kanske varför jag inte bara sätter mig i bilen och åker själv. Jag funkar inte så. Jag vill ha med mig någon, det är som att åka den största bergodalbana för fösta gången helt själv. Det känns hemskt! Och det vet vi alla att det är alltid mycket roligare att åka på något tillsammans.

En annan dålig nyhet är att jag inte kan åka med på en studieresa till Frankrike/Italien, eftersom jag måste vara hemma och jobba och att ingen kan tänka sig att vara hundvakt i 5 dagar. Inte av de jag har pratat med iaf och man lämnar inte sina älsklingar till vem som hellst heller.
Detta innebär att mamma, pappa och Oskar firar pappas födelsedag utomlands och jag får bo själv, hur det nu ska gå.

Jag virkar iaf i ett jehu! Det är hur roligt som helst och det blir så bra! I LOVE IT! 
Det kommer lite bilder senare... 

Dagen har iaf varit gansak mysig, gick upp 07.30 för att kolla på Vasaloppet! Det är årets stora höjdpungt. 
Jörgen Brink vann! han med det underbart fina ögonen. Han som har haft en ganska jobbig karriär men han fixar det! Han vinner VASALOPPET! 

Senare idag blir det en pormenad i det fina vädret! 


(det fattas en, då den används flitigt redan)

Kramar
/Matilda <3  
 

RSS 2.0