Vinter!

Vilken tur att det är fredag och att man har lovat 10+ i helgen! Då gör det inget att det har kommit 15cm med snö! =)

Mysfredag! Emma kommer hit och vi ska sitta och snacka skit, sy och kolla på film! Är det inte underbart!? 

Lovely!  

En stjärna föll för oss

Så skönt att inte börja tidigt varje dag!
Vankade 07.50, låg kvar i sängen och läste en timme! Gick upp, laddade en tvättmaskin, hängde upp tvätt, tände i spisen, käkade frukost och myste med Bullen!
Är det inte en perfekt morgon? Solen lyser och våren är på väg! Fantastiskt!

Och vet ni vad?! Det är snart helg igen! Helgen som var, var helt galen! Vi drog iväg ett gäng till Båberg för att dansa till gissa vilka. Resan dit, ja vad ska man säga, längesedan vi skrattade så mycket. Elins lokalsinne var verkligen på topp och vi åkte förbi något som kallades julstugan. Vi passerade Mio varpå Elin utbrister "kolla vilka fina tulpaner de hade där inne!" Klockan var på 20.10 och Mio har inte kvällsöppet!

Söndagen var det dags för buggkurs igen! Älskar gruppen, älskar dansen, älskar all som har med dans att göra. Och ja, jag kanske är som de i "dansbanan i Täftå" men jag älskar att dansa! (även om jag tycker att det är lite skämmigt)
Men efter buggkursen, åkte jag och Emelie och hämtade upp Jacob (längesedan jag träffade honom, kul!) och åkte sen till Götene. Vi kom dit lagom till paus och ja, jag är väl sjuk som inte kan hålla mig borta! Men de spelar så bra musik och är de i närheten så det klart man åker, även om man ska upp tidigt på morgonen och jobba. Kan ju trösta alla med att hade Jannez eller Blender varit på plats hade jag åkt också!

Kollade ju givetvis på Vasaloppet också! Jörgen Brink!!! Verkligen duktig kille!

Nu ska jag ställa mig och laga mat så att jag har något att äta till lunch idag! 

Tjeeeennnna!

I dina ögon

Oj! Verkligen länge sedan jag bloggade.
Har lite annat för mig skulle man kunna säga.

Just nu sitter jag och tittar på Herrarnas 15km och det är ju tur att våra grabbar som åker inte hör hur neggativa våra experter låter! Det är väl en bragd att ge sig ut på ett par plankor med två käppar i handen och åka 15km, eller? Jag hade ju kanske inte gjort det frivilligt...

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Försöker leva med den nya vardagslunken! Jobba, sova, jobba, sova, jobba, sova, möten, jobba och sova.
Ja, låter ju ganska chill men man vill ju leva lite också.
Men, det finns ju de som har det värre. Jag har ju iaf ett jobb och jag älskar det! Så härligt när någon av ungarna kryper upp i famnen och plockar med ens fingrar! Längtar lite efter egna, men inte just nu!

Trivs som fisken i vattnet i huset och har nu bott här i 4 månader! Inte klokt vad tiden går fort!
Bullen har anpassat sig riktigt bra och han får ju faktiskt träffa Dina varje dag =)

Har faktiskt haft en liten minisemester! Vi kom äntligen iväg på Birka. Gissa vilka det var som spela, behöver kanske inte säga det... Lika bra som vanligt iaf!
Skönt att få komma iväg, fast det var lite höga vågor och lite mycket is men vad gör man inte för att få se och träffa sina favoriter!?

Ska snart iväg och kolla om det möjligtvis finns någon liten bok kvar på bokrean... Kanske inte men jag ska fika med fröken Elin Lager!

Nu ska jag lägga in i spisen!
Hoj!

RSS 2.0