Visa om mina vänner

Det är äntligen LÖRDAG!

Jag ska vara hemma hela dagen, bara ta det lungt, umgås med familjen precis som vanligt!

Veckan som har gått har också inneburit höstlov även om jag inte har det så har alla andra vilket innebär inget jobb! Skönt till 1000 men nu börjar man längta till alla kidsen igen. 

Vad har jag gjort under veckan då?

Måndag: Träffa Emma inne i stan och åte med henne, fixade lite med hennes fågelautomater (som hon har gjort själv) och kollade på "skräckisar". Verkligen mysigt och det resulterade i att vi ska träffas på måndag igen och göra egna fågelautomater men kokosfett och fågelfrön! Mysigt kommer det att bli!

Tisdag: Gjorde inget speciellt mer än att vi var på spelkväll i bygdegården. Väldigt mysigt och då lyckades jag få hit min andra favvorit Emma! Mycket skratt och tabbar blev det! Kul också att träffa Johan och Rickard som man aldrig pratar med annars, kul, kul!

Onsdag-torsdag: Alla konfaledare blir bjudna på Vidablick och höghöjdsbanorna! Roligt och mysigt och jag har upptäckt att jag är väldigt höjdrädd! Har verkligen gjort något de här två dagarna som var det värsta i mitt liv! Trodde verkligen att jag skulle dö! Det känndes som en sån där drömm då man "ramlar över ett stup", faller och faller och precis när man ska slå ihjäl sig så vankar man! Trodde aldrig att jag skulle överleva, trotts att jag hade alla säkerhetssaker i världen! Många tårar blev det och ska jag vara ärlig så kan jag inte hålla tårarna tillbaka nu heller! Verkligen men för livet!
Annars var "helgen" super! vilket mysigt gäng! Längtar redan till nästa gång vi träffas allihopa!
Torsdag kväll: Mitt första kyrkorådsmöte, verkligen spännande att få bli insatt ännumer i mitt arbete än vad jag redan är! Tråkigt dock att Grolanda/Jälas församling är borta från och med det nya året!
Elin skulle dessutom vara fyllechaffis åt några grabs från Skövde-Falköping, hon ville inte åka ensam så jag fick hänga på. efter en stunds sovade i fotöljen så begav vi oss till den stora staden för att hämta 4 roliga grabbar. Natten slutade med musik på högsta volum, en räv som missade sin nattamat och att man somnade som en klubbad oxe!

Fredag: Åker till mormor, trött som få. Pappa och Oskar fixade med Stig, jag hjälpte mormor lite och det gjorde mamma också! Mys det med! 

Lördag: Familjen Wardins städdag! Jag lagar mat och ikväll är det DBK igen! GÖR MIG INTE BESVIKEN! 

/Tilda


Ps. Måste dessutom berätta att jag har träffat en så sjukt fin hund! Hoppas verkligen på att han blir min! Bullen<3 



  

Here we are

Nu är måttet rågat!

Vill bara varna kännsliga läsare.

1.
Dansbandskampen, ett program på svt som verkligen har gått ner i tattar träsket! Jag blev glad över att Date och Black ingvars gick vidare men vad var det mer för band!?
Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta! Von Hofstens, Essex och Shame, vad är det för band? Visst alla band har sin charm men man måste väl dra gränsen någonstans, eller?

2. 
Vänner som leker med andras känslor, detta är inte okej! Vilket svek, vilket påhopp. Det är verkligen inte okej, även om det från vännens sida inte verkade att vara så farligt men vad är det som säger att jag är redo för det? Vad är det som säger att jag vill? Man kan inte bara skicka iväg ett sms och speciellt inte till en kille man aldrig har pratat med, SÅ JÄKLA PINSAMT! Dessutom så verkar den här killen vara helt ûber snäll och då gör man inte såhär! Vad ska jag svara honom? "Ne tyvärr, jag är inte ett dugg intresserad det var bara min kompis som spelade dig ett spratt!" Han kommer ju aldrig våga lite på någon igen!

3.
Gamla gubbar, hur svårt kan det vara att be snällt om tjänster? "Snälla skulle du kunna åka till macken och köpa 300kr refil/telia?"
Visst kära du det kan jag göra men skippa för Guds skull alla diskutioner innan! Det är inte mitt fel att du inte kan ta reda på information, det är inte mitt fel att samhället ser ut som det gör! Vad vill du att jag ska göra? Jag har iaf ingen aning!


Det har faktiskt hänt lite bra saker också, tro det eller ej!

1.
Världens goaste, vi har en präst som heter Karin, församlingspedagog som heter Erika och en kantor som heter Björn! De här personerna gör verkligen min dag! Fnissen, skratten, tabbarna, pratet! Vad skulle jag göra utan er? 

2.
Familjen, mamma och pappa är hemma! Det är så otroligt skönt! Måste också ge en eloge till min lillebror som tröstade mig igår när jag kom hem och var helt ifrån mig! Vilka otroliga människor jag har i min familj! Älsar dom <3 

3.
Äppelpaj, är något som alltid styrker själen en sån här mörk och grå höst!

4.
Den rosa bibeln
, en absolut läsvärd bok! Har man väl börjat läsa så kan man inte sluta!   

Det var allt! / Tilda

 

Gyllene morgon

Ja nu sitter jag här igen, Oskar är ute och jobbar, mamma & pappa kommer inte hem förrän inatt och jag pendlar mellan tv/broderi (skratta inte) och datorn.

I eftermiddag ska jag till KH för vi skulle hjälpa till på Gudstjänsten, det ska bli skönt att få träffa lite annat folk.
Jag vet inte vad det är som händer, kanske beror det på mig men jag vill verkligen inte glida isär från denna underbara människa! Jag har så kul men ändå blir jag så sårad, jag vet inte om jag någonin kommer att kunna förlåta men jag vill inte mista henne! Det är en sån underbar vän, en person som vet allt om mig, som jag får gråta hos, som kan gråta hos mig, vi har så roligt, och vi gör så sjuka grejer ihop!
Men ändå mår jag så dåligt! Jag rår inte för det, kan inte släppa taget, kan inte tänka på något annat.  
En paus, ja kanske det, (fast jag egentligen inte vill) men det är så svårt när man träffas nästan varje dag... 
Att hela tiden bli påmind, det är så jäkla jobbigt! 
Och kom inte och säg att du vet hur det känns för du vet inte det! 
Jag gömde mina känslor i Wahlströms musik, men nu kan jag inte göra det heller! 
Allt tas ifrån mig, min favoritmusik, min absoluta bästa vän, mina fritidsintressen, och mycket mycket mer! 
Tanken på att missa Jannez i Götene ikväll gör mig så ledsen! Inte ens dom får jag ha kvar.

Mina egna tankar/ Tilda   

En männ´ska du gärna vill älska

Har suttit hela morgon och kollat på gamla bilder och gissa om jag hittade många! Det kommer att komma upp några stycken.

Idag händer inte så mycket, vara hemma och ta det lungt. Jag och Oskar kanske ska spela lite spel och ikväll börjar ju så klart DANSBANDSKAMPEN! Hoppas bara att det är bra band med! 

Vi hörs!


Syskonkärlek!



Sötnosen Oskar!


Är han inte för söt! Skulle tro att han har det efter mig!



Det var längesedan! Karin, johan och jag.

 

Ovan där

Oj, oj, oj vad jag är dålig på att uppdatera! Men det kan bero på att vi har ett internet som inte fungerar som det ska... 


Vart ska jag börja? 
Veckan har beståtta av jobb och massa bilåkande. 

Måndag : Juniorer, vi bakade och det har aldrig fungerat så bra som det gjorde den här kvällen! verkligen ett plus! 

Tisdag: Chilldag, åker till floby pratar lite med Erika och Nancy! (vart Karin är har jag ingen aning om, har inte sett henne på ett tag! Saknar henne!)  Hämtar lite grejer till Grolanda och sen bakar vi pizza med gruppen! Kul och Mys! 

Onsdag: Ja vad ska man säga, det var den dagen jag längtat till i flera månader! Vi skulle åka för en andra gång med Wahlströms på en båt! Med mycket kvekande och inte ett ord från Daniel bokar vi biljetterna ändå trots 23+ och hoppas på att Daniel faktiskt kan ta att höra av sig! Vi åker (jag, Oskar, Jacob och Elin) vid 11 coh beger oss mot den stora huvudstaden. 40 mil väntar och det var bara att köra, körde cirka 30 mil och sen fick Elin ta över. Kanske inte det smartaste draget, eftersom vi åkte igenom hela (ursäkta) jävla stan! hur svårt kan det vara att bara bygga en väg? Måste det vara 10000???? 
sent om sider bestämmer Elin att vi parkerar i första bästa P-hus, (två tunnelbanestationer + 2 bussstationer från båten) vi tar med oss all packning, klockan är 17.20 och båten går 18.00, och börjar springa! efter att ha frågat några dryga stockholmare hur man hittade till Vikingline så hittade vi rätt och 17.45 springer vi in på terminalen, där får vi reda på att vi inte får gå på båten för vi är för unga så det var bara att packa ihop och åka igen... den dagen körde jag 70 mil, helt utan anledning. Visst vi hade väl ganska kul i bilen men jag kunde lika gärna jobbat! Jag blev så ledsen! Resan hem var dessutom väldigt jobbig, jag vill faktiskt inte berätta varför, men jobbigt var det och det river upp så mycket! 
Väl hemma så hade mamma köpt rosor till mig och oskar och på ett kort stog det "Välkommen hem!" Det var verkligen välbehövligt! Älskar dig mamma! <3 
Sen vart det sängen! 

Torsdag: Vaknar 08.40 av att mamma pratar med mig, det slutar med att jag får hoppa in och jobba med barntimmar och eftersom jag inte var på båten så kunde jag lika gärna jobba. 

Idag är det fredag, jag har kört mamma och pappa till Magnussons för att de sedan ska åka till Gotland, jag har handlat och kollat färdigt på vänner. 
Elion kommer väl antagligen en sväng och äter här för att sedan åka till sitt älskade jobb och jag & Oskar ska vara hemma och bara mysa hela helgen då övrika familjen inte kommer hem förrän på söndag! 

Love/ Tilda

En natt med dig

Ja nu har jag inte bloggat på några dagar, och kan väl inte säga att det har hänt så mycket sen sist.

Onsdag : Sovmorgon! Härligt, och behövligt. Sen var det jobb på fritidsgården och det var precis som vanligt! Jag fattar inte vad som är så svårt att förstå hos yngre barn! Jag blir så trött på ungar som aldrig lyssnar, som inte ser vad man gör och förstår att man bara vill väl med att sätta gränser! Kommer mina ungar att bli så "korkade" så tänker jag inte skaffa några barn!
Vi avslutde iaf på fritidsgården med att spela fotboll ute, kallt men kul! 
Sen var det styrelsemöte men snack om framtiden och vad vi vill satsa på och sen åkte vi hem till Elin och kollade på film!

Torsdag:  Vaknar 08.55 pratar med mamma och vi åker ner till KH för at diska och prata lite skit med våra härliga medarbetere!
Barntimmar och gud vad de barnen är mysiga! Kramar, hålla handen och glada skratt!
klockan blev halv 5 och vi blev sittande att prata med Birgitta, det är skönt att prata, jag säger bara det.
Jag och mamma beger oss till Åsarp för att ha fritidsgården där ihop med Niklas från Korskyrkan! Vilken härlig kille och vilken skillnad det är på ungar! Nu är ju de här lite större men Gah! Vill verkligen fortsätta där istället!
kan inte säga annat än att den dagen var så himmla skön! Att slippa tänka på massa annat och bara konsentrera sig på jobbet!

Fredag: Chill dag! Åker till farfar och bakar bullar och rulltårta. Mycket prat och mys!
Sen blev det Skara och Jannez tillsammans med en väldigt motsträvig Elin (som hellst hade stannat hemma, och får man höra det några gånger så önskar man faktiskt att hon hade gjort det också!) och Emma som helt spontant ringer mig på eftermiddagen och vill följa med för att hennes moster jobbar på Fokus! Medans jag sitter och kollar på ... så lyckas ju naturligtvis de båda törera från Falköping ragga upp två lagom fulla Skarakillar! Kvällen blev väl inte som jag tänkt mig men jag fick iaf se lite av pojkarna från landskapet i norr! 

Lördag: Har inte gjort ett färn! Kollat på tv hela dagen, medans mamma städar och ligger i! Ikväll blir det mys, bara hon och jag och Ingvar Oldsberg!  


Puss & Kram

 

Fly with me

Gårdagen var helt rubbad!

Börjar med att mamma väcker mig vid 7 och säger att vi ska åka om 45 min, jag somnar om och går upp kvart i 8! Personalmöte here i come!
På mötet iaf så pratade vi väldigt mycket och det var skönt, tycker verkligen om vårat arbetslag, anställda och ledare! Det är ett sånt skönt gäng!
vi diskuterade iaf fritidsgårdar och det mesta var väl våran i Odensberg, då vi har haft lite problem där, men nu har vi kanske hittat en lösning och det kommer att bli bra!

Eftersom klockan var mycket, så bestämde vi (jag och Elin, då mamma var tvungen att åka) oss för att äta lunch med KH-anställda! Mycket trevligt!
Mycket snack om avlopp, snugga killar/tjejer (som det av någon anledning alltid blir när vi är med) och bara chillprat.

Vi kom inte därifrån förrän halv 4! Då insåg vi att det inte var någon idé att åka hem utan vi åkte till kinnarps och köpa tofflor till Elin!

Sen åkte vi till Gbg(grolandabygdegård, för er som inte visste det) för att ha våra älskade barn, med då vi väntat 30 min och det bara hade kommit 4 barn så bestämde vi oss för att ställa in. TRÅKIGT! 

Men jag och Elin åkte hem till henne för att ha lite kvalitetstid då detta verkligen behövs, så blåste vi såpbubblor och fotade en hel del! 

Sen gick vi en sväng, kollade lite på datan, pratade med Fredrik <3  och åt nyponsoppa med klimp! MUMS!
Jag kan ju bara säga att kvällen ballade ur och det blev ganska roliga bilder om man säger så!


Tack för en bra kväll, även om det är jobbigt, men kommer aldrig att klara mig utan dig, men som sagt det är så jäkla jobbigt varje gång du tar i telefonen, pratar eller att jag bara ser att du tänker...
Men det är inget jag kan göra något åt och ge mig tid! Det är allt jag begär!


Pussar<3

Du finns i mina tankar

Ja hur ska jag börja, Helgen har varit ganska chill. Började lite smått med Konfirmandläger på lördag morgon, jag var där ca 10min i 9 och de andra kom 10 över! Det är ju tur att man har egen nyckel, då det regnade och var iskallt!
När de andra ledarna sedan kom så fixade vi iordning 5-kampen som jag, Elin och Pjär skulle ha när det v ar våran tur i programmet så att säga!
När vi var färdiga så var det ledarfika och massa godis! (Älskar verkligen läger)
Kl 10 kommer konfakidsen och ja, jag ska säga som det är. ÄLSKAR SNÄLLA KONFIRMANDER! Har aldrig varit med om att alla vill ställa upp och göra det man säger åt dem att göra! "kasta ägget på honom/henne" "okej". Har aldrig varit med om dess like! Kul hade vi och våra ansvariga ledare är ju så mysiga! 

Efter lunch och titt på systrarna Graaf i Hällestads kyrka så beger jag och Elin oss hem för att göra oss iordning för Wahlströms och Örebro! 
Vägen dit är som alla andra, helt crasy! Väl framme så var det varmare ute än inne (inte + för brunnspaken!) 
då jag hade bestämt sen innan att jag inte skulle dansa så innebar det vadå? Jo stelfrusen! Då man inte hade ätit något mer än lunch så hade man inte så mycket energi kvar så hemresan var väldigt jobbig... Elin bytte av mig ca 4 mil från Mariestad och sen sov jag hela vägen hem! 

Då jag och Elin hade lovat att vi skulle tillbaka till konfakidsen så låg jag och drömde om vad jag skulle åka hem och hämta. Men jag fick åka själv, då Elin och Jacob hade bestämt att han skulle sova över! Detta krossade mitt hjärta! Varför? Det kan vi ta en annan gång! 

Jag beger mig alltså iväg till Tveten själv, kommer dit tar med mig mitt täcke och min kudde går in i huset och lägger mig i ett hörn! Då jag inte hade någon madrass så låg jag direkt på golvet(inte skönt) så det gav inte många timmars sömn, speciellt när våran nattvakt Ellen gick upp, man tror att man är tyst men oj vad det hörs i gamla hus! 

folket börjar röra sig i huset vid 7 halv 8 och vid 8 vaknar jag verkligen till och tror att jag ska kräkas! Det är inte fashion! Jag vankar runt där i huset och i köket står Karin och Erika, gud vad det var skönt att se dem! 
När karin inser att det inte är frukost förrän kl 9 så säger hon till mig att vi går och lägger oss igen! Mysigt! Sen kommer Björn och lägger sig emellan och du måtro att det var mys! 

Naturligtvis frågade de vart Elin var och jag mummla något om hon, jacob stannade hemma... och vi pratade inte mer om det!   

Resten av dagen var okej, morgonandakt, sång, och mässa! (verkligen behövligt!) 

När alla konfakids åkt hem så var det jag, Pjär, Erika, Karin och Ottan kvar för att städa kom därifrån ca 5. (ett långt dygn för bara 3 timmar!) 

Väl hemma somnade jag i soffan och vaknade lagom till Evan Baxter på 3:an, mys med Oskar och mamma då pappa någon gång under kvällen hade åkt till jobbet. 

Sover sedan hela natten i soffan (ont i nacken och huvudet) och har legat där hela dagen också med "Vänner" i DVD:n Skönt! 

Nu väntar jobb och jag är inte jätte taggad! 

Pussar/ Matilda  


  

Hon går hem till din bäste vän

Tycker att "Hon går hem till din bästa vän" stämmer ganska bra eller om man byter hon mot han så spelar det ingen roll!

Bra jobbat Arvingarna!

Vet dock inte om jag ska åka till Örebro imorgon... antingen så kommer jag inte koncentrera mig på bandet eller så bryter jag ihop. Kanske ska stanna och hjälpa till på konfalägret... 


Vad tycke du?
Jag vet inte längre...

Rakt in i hjärtat

Leendet!


Då du kom in genom dörren

så såg jag bara ditt leende,

insåg med ens att det inte var till mig.

Du har ett specielt beteende 

fast du inte märkt det själv. 

varje gång du ler 

så spricker mitt hjärta 

Jag vill bara ha mer , 

men då får jag mera smärta.

Inte nog med att du bryter

utan att du sedan skryter,

om att du har henne kär.

Det gör inte saken bättre,

när jag aldrig mig själv lär,

att bygga en så stark mur

så att leendena den bär,

så att du inte ens kan ta dig in

till mitt lilla och kalla krypin.

Underbar

Ja, nu sitter jag här igen!
Kan inte säga att det har varit en toppendag...
Allt känns förjävligt om jag får vara ärlig!
Det är inte alls okej, även om jag säger det! Jag mår superdåligt!
Pratade med Karin och det känns inte bättre, det kan jag inte säga!
Ja jag vet att man ska säga vad man känner, men det är inte så lätt! Speciellt inte när motparten inte är ett dugg intresserad! Det är ju inte så att man blir kär bara för att den andra säger att man är kär! Det fuknar inte så!

Jag har inte varit fokuserad alls på jobbet idag... Men det är ju tur att man får höra av barnen att man är älskad! Det är väl de enda jag lär höra det ifrån.


Längtar verkligen till lördag även om jag kanske inte gör det egentligen! Men att få lyssna på Wahlströms, Daniels, Tobbes och Anders röster får mig att glömma det mesta!

För varje dag som går så spricker mitt hjärta ännu lite till!




Efter regn kommer solsken

För det första, jag håller på att bli förkyld!
För det andra så sover jag inte på nätterna.
För det tredje så äter jag ingen frukost så att jag överlever dagen är nog tveksamt!

Dessutom så vill jag gratulera Elin och Jacob som anses vara ett par! Hoppas att eran lycka går eran väg!


Dagen:

1. Åka och jobba halv 11
2. Möte inför konfalägret
3. Ev. föräldraträff med konfa-päronen!
4. åke hem och sova! Idag känner jag inte för att göra något annat än sova och kurera mig!



Ta inte alltid den raka vägen, det blir mer spännande med mer utmaningar!


Nu väntar jobbet!  

Genom tårarna

Kan bara säga att dagen inte alls har vait på topp!

Det är så fruktansvärt jobbigt, sms, msn, kramar, blickar, att du är i närheten!
Mitt hjärta krossas om och om igen!
På utsidan kanske jag verkar som en tuff brud i "lyx"-förpackning, men på insidan är jag en vek, svag, rädd och osäker brud i "lyx"-förpackning!

När till och med barnen pratar om det, det klart att det känns jobbigt, och jag känner mig glömd...

Det syns så mycket, man märker så väl, du kanske inte tror det men så det är!


Nu kommer ännu en sömnlös natt, det är inga mardrömmar längre, det är verklighet!

Sov Gott!

Min Ängel

Dagens:

1. Sovmorgon till halv 10! verkligen skönt!
2. Birgitta ringde för att prata lite arbete.
3. Kolla på tv med lillebrosan *mys*
4. Kolla fb, dm, wb, ocg dbd! Älskar dig också Elin! trotts svåra stunder så kommer vi alltid att hålla ihop!
5. Jobba! längtar verkligen inte till fritidsgården! (endel får ont i magen, jag har ont i hela kroppen!)
6. Själv hemma ikväll, mamma och pappa är bjudna på middag! Det är inte så ofta de blir det, så passa på!

Nu på med kläderna och sedan bär det av till Floby!

Love!

Om du bara ser mig

Nyckel!


Jag fattar inte att du inte ser,

fattar inte att du inte hör,

fattar att du inte förstår, 

att det är dig jag tänker på. 

Att du är den som kan, 

öppna min stora famn, 

finna nyckeln och lägga den i din hand. 

För att sedan spara till ett tillfälle som bara du kan ro i land! 

Men det du gör, att  ha den där lilla nyckeln,

som så många inte kan få, 

kan du inte ta vara på, 

och sluta leka med elden! 

Hjärtat blir instängt, hjärtat blir kallt. 

Värmekällan behöver värmen men du, du tar allt! 

Finns det lite till övers, kan du då inte dela med dig? 

Börjar bli trött på att vänta, börjar bli trött på att inte synas,

börjar bli trött på att ge men inget få... 

Så snälla om du inte förstår låt mig bara GÅ! 

Låt mig få glömma, låt mig förstå, 

att du är den enda som jag i mitt hjärta måste gömma...



Välkommen till min nya blogg!

Hej!

Skaffar den här bloggen bara för att jag ska ha något att skriva av mig i, papper och penna har aldrig riktigt varit min grej! 

Hoppas att de jag skriver kan vara något som intresserar just dig! 

Jag kommer antagligen att skriva upp lite dikter och egna tankar, håller du inte med mig eller bara vill säga "hej" 
så är det bara att höra av sig!


 

RSS 2.0