Brisingr

"Nu är det lördag igen och där satt jag och deppa"
Ne, det gör jag faktiskt inte!
Förra helgen var kanon, dans, dans, dans! I love it!
Den här helgen är det mys, mys dans som gäller.
Igår var mina guldgossar här och  spelade tv-spel hela kvällen. Jag lagade utsökta hamburgare åt dom och sen gick jag upp till mig för att kolla på film och sticka. Mysig fredag! Givetvis var jag och kollade till nördarna lite och de verkade ha roligt.
Idag har det varit städ för hela slanten. Tvätten har verkligen vuxit i den där högen och det är väl inte så konstigt, jag använder ju massa kläder på jobbet men hinner aldrig tvätta! Nu är jag snart ikapp med både städ och tvätt. Underbart!
Under dagen kommer Elin och Josephine hit och då ska vi gå ut och gå. Det är ju faktist ett helt fantastiskt väder ute så det vore en skam att inte gå en promenad iaf.
Sen blir det väl bara mys och chill som vanligt. Man kan ju inte göra annat en lördagkväll =)
Imorgon så ska jag ta sovmorgon, eller snarare jag ska sticka och lyssna på Eragon. Det är verkligen en bra bok. spännande och fantasifull.
Sen på eftermiddagen kommer min älskade Ida hit, ända från Göteborg! ska blir så otroligt skönt att träffa henne igen! dock blir det bara en liten stund eftersom jag ska iväg på buggkurs, den får jag bara inte missa! Det är ju liksom det jag lever för just nu. Älskar det!
Nu ska jag laga mat till mig och Oskar eftersom mamma och sjuk och käkar penecelin.
Kyss!

Lycka!

Åker till Borås och dansar till Wahlströms!
Önska mig lyckatill!
Kyss!
RSS 2.0