Mördar-Anders

Sitter här i min ensamhet och lyssnar på Brolle (såklart) och väntar på att mamma och Oskar ska komma hem.
Dagen började med att gå upp kl 8! Så skönt! Mamma pyste iväg till jobbet och kl 9 åkte jag och Oskar till Gula huset i Kinnarp. Där shoppade vi loss riktigt på massa garn då Oskar ska virka den berömda OS-mössan! Haha, dock så ska den bli i andra färger men jag virkar nog i "orginal".

Nu ska vi snart äta och sen kanske det bär av till Floby lite tidigare än vi hade tänkt oss. Zafirans fläkt vill inte fungera (han tycker väl att det är för kallt).
Idag ska vi baka med Juniorerna, det blir cupcakes. Väldigt goda om jag får säga det, jag provbakade dom igår och pappa åt cupcakes med hela ansiktet!

Det är planering av Kvällsmässa ikväll också kl 5 och innan dess så ska jag ha visat Nancy hur man gör ansiktsmasker. Roligt!

Nu väntar jag bara på Oskar också sen ska vi planera resten av dagen.

Här kommer lite bilder från helgens snöoväder!


Bullen, han gillar snö han!


Snö upp till knäna är inget konstigt...


Våran framfartsväg


Dina tycker att det är kallt och Bullen vill bara leka!

Lilla regn

Först och främst vill jag tala om att det inte är någon vanlig dag idag! För det är min lilla favorit Ida Anderssons födelsedag idag! Hon blir 20 år! Kan ni fatta? 20 år! Det var inte längesedan vi sprang här i Jäla (då de bodde här) och lekte i en liten dunge precis utanför deras hus, eller när vi var hos Idas mormor och lekte. 
Tiden den går otroligt fort och lite för fort ibland! 
Jag hoppas att din dag och ditt fortsatta liv kommer att bli en helt otrolig tid Ida och att jag också kan få vara med lite. Kram på dig! 


Hundarna
Ja vad ska man säga, Dina löper och Bullen har stora problem med detta. Som tur är så är löptiden snart slut och då blir det förhoppningsvis en härlig tid igen. 
Något annat som var härligt var min och Bullens promenad igår. Han är så duktig, han har till och med börjat gå lite lös intill min sida! Är det inte undebart! Han är min lilla gullegris! Tycker verkligen mycket om honom! 

Oskar, ja han har kommit in i en period nu igen då har får blixtrande huvudverk och jag lider verkligen med honom. Ush för att ha huvudverk 24/7 och dessutom veta att han inte kommer att bli av med den.
Han ligger bara i soffan och sover och sover, orkar ingenting och ja vad ska man säga. Vi lider hela familjen med honom...
Jobbigt är det.

Men idag är det onsdag, och imorgon så är det torsdag och gissa vad som händer då! Jo Wahlströms kommer till Skövde! Åh vad jag längtar!
(dessutom så ska vi åka och hämta dansfestivalbiljetterna imorgon)


KUL, KUL, KUL!

Puss / M

Peggy Sue

Igår var det en speciell dag!
Jag, Oskar; mamma och pappa satte oss i bilen för att åka till Göteborg.
Pappa kör första sträckan ner till Alingsås där vi stannar för att köpa MASSA godis! (och pappa skulle ju givetvis köpa det billiga snuset! blääää) 
Sen fick jag ta sista stärckan ner till Göteborg, och oj vad bra det gick. Ingen krock inte ens en liten repa på bilen! Parkering hittade vi och vi hittade till och med en pizzeria där man inte behövde boka bord! Fashion! 
Pizzeriavärdarna var helt enkelt underbara, vilken servis! 
Gissa vad jag hade på min pizza, jo det vanliga. Tomat, ost, skinka och champinjoner. (-Prova något nytt nu när mamma betalar och ändå är i det "stora staden") 
Sen gick vi vidare till Scandinavium igen där vi åter igen (vi träffade dom på parkeringen också) träffade Rassmus med mor och far! 
Han var lite blyg men det kanske hade sina orsaker. 
Jag hoppas iaf att han tyckte att det var lika bra som jag tycket. 

Dörrarna öppnas och inte riktigt hela Scandinavium fylls. Alla vill se den store Brolle! Och jag med!
Dock när vi ska ta oss till våra sittplatser som är typ 100 meter upp (och jag är höjdrädd) så var det ju tur att vi nästan var först på plats då jag nästan kröp upp för trapporna! Tack mamma för att du välde en sån bra plats! Men vi såg ju bra iaf! <3

Sen drog föreställningen igång och oj vilket drag! Bra musik, bra arrangeman, och en helt otrolig ensemble.
Och ja, man kan ju bara inte sluta bli kär i den killen när han ler, pratar eller rör sig!

Med en far som nästan blev skogstokig och bara Älskade den här musikalen och andra galningar som sprang fram till scenen och dansade mot slutet måste känts härligt! Det var härligt att se!

Med en lyrisk farsa och en glad mamma och bror satte vi oss i bilen och började rulla hem. Ett stopp vid korvmojen efter Alingsås och sen var det bra raka spåret hem!


En underbar kväll! Tack Alla! <3



En sån natt!

Vet att jag inte bloggar lika ofta som innan, men det kan nog bero på att jag inte hinner!

Vill egentligen bara tala om att jag mår ganska bra faktiskt!
Jag jobbar 3-4 dagar i veckan, har två helt galet söta och underbara hundar som blir lika glada oavsett om jag bara har varit på övervåningen och hämtat något eller om jag har varit och jobbat! 

Har pratat med Karin och funderar på att plocka fram gitarren igen och lära mig att spela. Det är alltid lika trevligt att ha ett  litet instrument när man jobbar med barnen och för min egen del också. 

På onsdag så ska jag och Karin ha ljusparty hemma hos henne. Det ska bli mysigt! Hoppas bara att det kommer lite folk. Det bjuds på fika så kom. 

Mamma jobbar extra idag, pappa och Oskar är i skogen hela dagen så jag går hemma med vovvarna, kaninen, katten och getterna! 
En liten sorg grämer mig, våra tre kattungar är borta. En vet vi har gått ur tiden och de andra har i inte sett på ett par dagar. Det är inte lätt att överleva en sträng vinter utan sin mamma (som blev påkörd i höstas) så jag fäller en liten tår och önskar Turbo, Chris och Tobbe ett bättre liv i katthimlen! 

Nu ska jag gå och städa då Anna med familj kanske kommer hit ikväll så att vi faktiskt kan skriva över Bullen på mig! 

Massa kramar! 
/M   

RSS 2.0