Möt mig

Har i dagarna två varit på kurs på Flämslätt med Jobbet.
Sumposium 0-18 och Lars Collmar var en av föreläsarna.

Vilken fantastisk människa, en liten förvirrad gubbe med så mycket kloka idéer.
Berättelser som bara han kan berätta. En liten farbror som kan ifrågasätta på ett bra sätt.
Dopet är överskattat, fast det är det viktigaste vi har...
Ja, han har en poäng där.
Lars Collmar, en farbror som ALLA borde lyssna på oavsett om man är kristen eller inte!

Sen var jag på andra seminarier också, Barnens rätt, "tryggare kan eller handens 5 fingrar" och vi fick dessutom "underhållning" av Tor och David. Två underfundiga grabbar från Värmland.

Har nog inte heller ätit så ofta framför allt som jag gjort nu under två dagar. Kändes lite märkligt!

Jag hade ju mina arbetskollegor med mig, men fick klara mig på egen hand mitt bland 130 andra helt okända personer. Blygaste tjejen i stan tar mod till sig och sätter sig mitt i smeten, säger kanske inte så mycket men är med och lyssnar. Resulterade iaf i att jag träffade ett gött gäng från Trollhättan.
Floby fick dessutom i uppgift att hålla i morgonandakten, det är så häftigt när man börjar sjunga en sång och 100 andra hänger på fast de egentligen inte behöver. De hakar på på rörelserna, och man hamnar mitt i smeten i nuet, och ja, man känner den där värmen, värmen från människor som tror på samma sak, som älskar mig för den jag är fast de inte har träffat mig innan, och jag kan känna mig trygg! Gud du är med.

Men nog om den här kursen!
Idag är det strålande solsken, jag ska tvinga ut min hund på promenad, städning och tvättning står på schemat och ikväll blir det nog en tur till stan för att hänga med 2 godingar =)

Lördag blir det givetvis dans! =)

Puss och Kram
RSS 2.0