Söt sak

Nu har jag släppt Malung och landat i det gamla vanliga lunken.
Malung ja, det var en helt galen vecka! Bästa kvällen var ju helt klart när Wahlströms och Shake spelade. Vilket ös, vilket drag, vilka galna människor det finns och ja, det var en magisk kväll.
Men veckan i Malung har visat flera sidor hos oss/mig som bodde ihop också. Men det vill jag inte gå in på här.
Veckan som varit har väl varit som alla andra egentligen, har inte gjort så mycket mer än rensat massa odlings bäddar och blockat hur mycket vinbär som helst! Men med en bra ljusbok i öronen så fixar man det mesta eller kanske en bra spelningslista. (Ni kan ju gissa vad den innehåller!)
Har även hängt med Josse, det har varit mysigt.
Kvällen igår var också något helt magiskt, det bara pirrade i hela kroppen. Man lever som på ett rus hela tiden!
Jag, Josse och Mamma åkte till Skövde för att lyssna på gissa vilka, och väl där mötte vi upp Elin, Jacob, Emelie och en av Emelies kompisar.
Kan inte säga annat än att kvällen var magisk.
Bandet kändes så glada och pigga, dom spelade fantastiskt och ja, Tobbe är ju helt grym på sitt klaviatur!
Var nere i Kyrkans Hus idag och lämnade in arbetsansökan, är lite pirrig men jag kommer antagligen inte att få det, även om jag så himla gärna vill ha det! Det skulle vara helt fantastiskt att få jobba med barn och ungdomar hela dagarna.
Nu ska jag åka till stan med en annan underbaring! =)
Puss!

En sång för dom

Hej, hej!

Nu är jag här igen! 
Har en helt fantastisk semester, utan tanke på grönsaker och torgande, styrelsemöten och arbete överhuvudtaget! Kan det bli mer fantastikt? 

Sitter just i detta nu själv på en liten soffa i köket (de andra hulliganerna är ute och fixar till Jacobs frisyr.) och lyssnar på Brolle och hans underbara stämma.
Skönt att lyssna på lite annat än bara dansband, tro det eller ej.

Kan inte beskriva hur fridfullt det är här, sitter mest och virkar och stickar, lyssnar på vinden och regnet och tar det mest bara lungt.

Dansbandsveckan är så stor, har varit och dansat 2 av 4 dagar än så länge och inne på området ka man se hur många det har gått in på dansbandsveckan och ja igår var det upp i 10 000, då förstår man att det är ganska många... Jag menar det är ju faktiskt 4 dagar kvar!
Nu är vi lediga från dansandet i två dagar. Skönt för både kropp och själ, med tanke på hur dålig kondis jag har!!!
Då vi börjar att tära lite på varandra, eller ja vissa två kärlekskrankar, så åkte jag och Elin iväg på en lite trip till Malung för att se vad som kunde erbjudas.
På vägen mellan Öje (där vi bor) och Malung har det stått en skylt "Levande Fäboar" och detta har vi undrat mycket över vad det var så vi åkte in där. Först trodde vi att det inte var några där men sen när vi kom fram var det massor av bilar. På det här stället så kärnade de eget smör och messmör, bakade bröd på gammalt vis och Kulade på kor. Ett litet mysigt ställe som jag absolut kommer att rekomendera till mamma!  

Sen åkte vi vidare till Malung, dår vi hittde en liten affär, som visade sig vara väldigt stor och den hade allt!
Vi inhandlade
* Uno
* Rappakalja
* Myggljus
* Shampoo
* Tops
* Bugg tuggumi
* Jättesöta Nalle Puh-skyltar
* Nyckelringar

Ja mycket fanns det där och hade vi haft mera pengar hade vi nog handlat mycket, mycket mer!

Sen åkte vi vidare och letade reda på ett apotek där vi träffade en väldigt söt kassörska! Hon skrattade åt Elin som berättade att hon hade en visdomstad på G, haha, ja hon var verkligen söt!

Brevid fanns en liten bokhandel som hette Ugglan och utanför sitter ingen mindre än BJÖRN HELLBERG!
Vi går in och handlar lite böcker, bland annat en bok av Björn, som sedan vi fick signerad. Gissa vad pappa kommer att bli glad! (men säg inget förrän på söndag!)

Sen går vi in i en liten butik där dom hade parfymer, smink, nagelack, målarpenslar och massa olika målarfärger (till fasad mm) Snacka om att man blandar och ger i affärerna i Malung!
Men vad gör väl det, jag älskar Malung! Det är så mysigt. Dock är det visst inte bara jag som tycker det, speciellt inte nu när det är Dansbandsvecka. Då är det ju lite flera som måste ha något att göra!

Nu har vi precis badat och jag kan ju säga att det är lite varmare i vattnet där hemma! 

Tänker dessutom på mamma och pappa, Bullen och Dina och alla mina andra djur som inte kommer att få träffa sin underbara matte förrän på Söndag kväll! Saknar dom lite  nu måste jag erkänna! 

Tänker också på dom som ska spela brännboll hemma på kyrkplan ikväll! Skulle varit roligt att vara med men nu är det ju bara 40 mil bort! Dom klarar sig nog utan mig!

Det blev ett ganska långt inlägg idag, men nu vet ni (för det är ju så många som läser) vad som händer och sker här uppe i dom mörka skogarna i Dalarna! 

Kyssar! 
/M   

Baby Goodbye

Åh vad jag inte vill leva ensam längre!
Är så trött på att alla runt omkring mig (typ 3 pers, men det är dom jag har) har någon att dela härliga varma, kalla och fantastiska stunder tillsammans.

Det är så orättvist!
Dessutom så lär jag nog inte få köpa huset. Hatar när dryga grannar har gett sig den på att köpa samma hus som jag!
Vill inte ha dom som grannar! Räcker det inte att dom styr och ställer i byn?

Längat dessutom tillbaka till Midsommar. Kännde verkligen att jag kunde vara mig själv med våra fantastiska gäster. skulle vilja vara så helatiden! Glad, sprallig, självsäker! Just nu är det inte så... känner inte igen mig.
Kanske ska flytta till Italien istället...

Nu blev det väldigt jobbigt!
Bäst att sluta skriva...
// Ingen

20 år!


In love!

 


Hur kan man inte bli kär i detta?
RSS 2.0