Om du var vaken...

Här sitter jag nu i sägen, klockan är 06.48 och jag undrar vad jag gör uppe!? 
För en gångs skull haqr jag planerat in en sovmorgon till halv 9! Vad händer, jo vaknar av att telefonen ringer, hinner inte svara, kollar vem det var. Sms 03.37  "Vi behöver dig idag hör av dig!" Då vill de att jag ska åka och jobba på städet idag igen =) 

Tycker verkligen om det jobbet men just denna förmiddagen hade jag planer för annat så jag var tvungen att tacka nej... Hatar sånt! Men jag ska ju jobba då på mitt vanliga jobb i eftermiddag och kommer inte hem förrän 9 ikväll! Hade blivit en ooottrroolliigt lång dag. Men som sagt, hatar att säga nej till jobb, och speciellt på städet där det är så skönt att jobba. Man har och göra helatiden, hinner inte tänka på något annat än att toaletterna ska vara rena, jag behöver inte ha med mig arbetet hem och när jag går ifrån fabriken då kan jag tänka på något helt annat! Är det inte underbart??? 

Förutom att jobba (ja det gör jag helatiden, JAG VET!) så har jag börjat promenera, så skönt! Kanske inte varje dag men varannan iaf! Nu måste det hända något! 

Vet ni vad!? Bullen (min hund) har blivit en riktig 7sovare! Han går och lägger sig innan mig och går upp efter mig, inte konstigt att han är hyper under tiden som han är vaken, det är delvis därför som vi har pörjat promenera massor.
Men nu när jag har lite tid innan jag ska iväg så ska jag gå upp och ladda tvättmaskinen, tända i pannan och kanske hinna städa lite också.
Skepp & Hoj!
RSS 2.0