I ett fönster

Nu har även jag börjat få julkännslor!
Det är så fint ute och trots att vi inte är ett dugg färdiga så är det en sån skön känsla!
Julafton är nära!

Har varit på julmarknaden i Falköping och ska dit idag igen! Är ledig de första timmarna, måste nämligen fortfarande tina upp! Det var väldigt kallt och tårna var som is!
Men det var väldigt mysigt och jag längtar faktiskt att få åka dit idag!
Träffa Evelina och hennes småsyskon. Stina och Elsa är så söta!  
Blev lite överaskad också att Bosse var tomten, trodde att tomten fanns på riktigt! Ne inga skämt här inte, det var en fröjd att e honom krama alla barn och hissa dom i luften! Härligt är ordet!

När vi skulle åka hem igår (jag och mamma) så hade fläktsystemet pajjat i bilen så det blev rimfrost på insidan och vi såg ingenting! Haha, fick sitta med handen och skrapa bort för att vi skulle komma hem! Dock vet ingen vad felet var utan det blir väl till att åka in på servic! 

Imorgon ska jag åka till Kh sör att träffa Björn. Vi ska öva på sångerna jag och han ska sjunga i kyrkan.
Känner på mig att det kommer att bli bra, men hoppas också att det inte kommer så många. Vill väl bara att närmast sörgande ska komma. Dock skulle jag bli väldigt glad om Elin kom och gav mig sitt stöd, det skulle vara min bästa julklapp för det här året!

Ska äta lite gröt och sen bär det av ut till Svea, Berta och Levin för att sedan gå på prommenad med Dina!

Ni får ha det bäst och här kommer lite bilder! 

Julljus ät folket!


    
Härliga vinterdag!



Mönarps mosse




Sång för glatta livet!



Mamma <3



Leka är roligt!


En underbar gran!



Tomten önskar God Jul!

Och du håller mig i din hand

Vad ska man säga?! Snön ligger vit på taken och inte ens tomten är vaken...
En vecka kvar till julafton, och vi har inte städat färdigt, inte inhandlat alla julklappar och absolut inte gjort någonting! 
Jo förresten jag har faktiskt broderat färdigt gardinerna! (töntigt? NEJ!) 
Men tiden går så fort, det var ju inte längesedan vi tog oss våra nattadopp (saknar den gemenskapen nått gymt) och det var sommar och sol! Vad hände där emellan? 

Jobbet är slut, nu är det inget mer förrän i slutet av januari. Skönt! 
Avslutade med en mässa igår där jag berättade om min jul och mina egna tankar och för att vara lite ego så tror jag att det var många som uppskattade det. 

Tycker att det är sjukt jobbigt psykiskt nu också (som vanligt), trotts att jag har min underbara Ida och min Emma och min bror och de flesta runt omkring mig så saknas någon. Jag har upptäckt att det är väldigt svårt att ha fler än en nära vän i taget, för vissa. Men jag väntar tills det blir min tur igen, får se hur lång tid det tar den här gången...  

Har dock inte pratat  med Bullens matte än, vore skönt att göra det snart så att vi kan bestämma något!

Nä om man skulle gå och lyssna på min nya bästis Christer Henriksson!
Sov gott allesammans!

Vi två

Ja ännu en dag är gången!
Tror aldrig att den ska ta slut.
Fick en sån härlig kommentar på gårdagens blogg-inlägg av Ida! Du är och kommer alltid att vara min vän!
Älskar dig! Oavsett vad som händer så finns du där, som en mur att luta sig emot! Jag är dig förevigt tacksam!

Kan inte säga att det har varit bättre idag, snarare sämre... vet iaf hur det känns att verkligen bli utbytt, bortglömd och ensam. Man hamnar liksom i en bubbla, oavsett hur mycket barnen skriker, tjatar, kramas så är det som om man går i sin egna lilla värld... Det är så svårt att förklara, måste egentligen upplevas men det hoppas jag att ingen ska behöva göra, för det är verkligen en otrevlig kännsla.

Fritidsgården, ja vad ska man säga om den?
Den är slut nu och det är skönt med lite uppehåll, men jag kommer att sakna arbetet och ungarna!

Hörde rykte om att Jonathan skulle komma men vet dock inte om jag orkar engagera mig i honom heller.
Vill bara gå och lägga mig och aldrig mer gå upp...

Nyskild, loney och ensam

Vart ska man börja?

Söndagen gick väl som den gick, lukta rök, psykbryt och helt igenomfrusen är en ganska bra sammanställning av vad dagen innebar.

Vet inte riktigt hur jag ska ta mig igenom veckan, jobb, jobb och åter jobb! Jag är helt galet trött, känner att jag går på de sista wahlströms endorfinerna och vet inte vart jag ska ta vägen, skulle kunna ställa mig och storgråta mitt på gatan! Mår så jäkla kass! 
Känner mig bortglömd, av både mig själv och de i min närhet. Utbytt? Ja så känns det nu iaf, jag kanske inte är den roliga festprissen, den som alltid är flum, men det känns verkligen ibland som om man bara är i reserv för att man kan hitta något bättre. Och den kännslan mina vänner är inte helt okej! Man blir ensam, tillbakadragen och osäker. 
Jag kan aldrig vara säker på att jag kan lite på människor, därför går jag själv och min egen väg. Jag kanske ska bli eremit... Känns som ett passande yrke för min del. 

Pratar dessutom med Bea just i detta nu! Gud vad jag vill ha den där hunden! Bullen i mitt <3! 
Att det ska vara så svårt att fatta att det är honom jag behöver? 
När jag inte kan ha mina vänner som stöttepelare så tyr jag mig till djuren. Svea och Berta är mina pelare i mitt liv just nu! 

I morgon är det fritidsgården igen, sista gången... Ska bli väldigt skönt att slippa åka dit på ett tag. Kommer givetvis att sakna det en del men det behöver tänkas över därute! 

Nu är det snart dags att gå och lägga sig... 

Söta drömmar!






Blå löften

Nu har snart ännu en vecka gått och vad mycket man hinner med, jobb fyra dagar, installade getter, dans och begravning.

Begravningen igår var väldigt fin, det var som om man hade tagit den ur en film. Karin hade ett väldigt fint tal och Ida sjöng så vackert!
Var på kyrkogården med Tora nu på förmiddagen, och dom hade gjort det så fint med alla blommor och ljus! Rune hade inte fått ett bättre avslut! Och vi vet ju, som Karin sa "han sitter där uppe och väntar på oss medans vi fortfarande går livet stig". 
Pappa var så stilig då han bar Rune tillsammans med de andra bärarna och när de sänkte ner kistan i graven så gick det så lungt och försiktigt! Vackert! 
 
Igår när jag kom ner till getterna hade de på något sätt tagit sig ut ur boxen! Vilka busar! Men det var inte alls svårt att få in dom igen.
Dessutom så har jag satt upp en ljusslinga för att de ska ha lite ljus och mys där de är, men eftersom det är blått ljus så har flera av våra grannar frågat om jag odlar hasch där inne! Vad är det för grannar man har egentligen?!

Idag blir det till att åka till mormor och fira hennes födelsedag som är imorgon! Vi får hoppas att det blir mys! Senare så ska vi bege oss till småland för att höra vårt älskade band Wahlströms igen, Skönt!

Imorgon är det "levande julkrubban" ingen hit! Vill verkligen att den dagen bara ska vara över!
Berättar hur det går på söndag hoppas jag! 


Kram!<3 







Som sommaren för mig

Jag lever!

Fick en liten pik av Nancy idag att jag uppdaterar sällan. Så här kommer en kort och intensiv uppdatering.

Jag jobbar för fullt! nästa vecka är det avslutning i alla grupper så vi sjunger på sista refrängen så att säga. 
har dessutom fått reda på att jag ska jobba i Åsarp hela nästa termin! Det ska bli så himla kul! 
(lärde mig dessutom alla namnen idag!) 

Imorgon är det begravning, mindre kul... men jag tror att det kommer att bli en fin sådan. Känner på mig att det kommer att bli extra jobbigt imorgon... 

Mormor fyller år på söndag men firas på lördag ochpå sönda är det den "Levande julkrubban"... ja, kan inte säga annat än att det ska bli skönt att detta är sista gången i den här uppsättningen! 

Nu ska jag och pappa ev åka på grolanda if:s avslutning! 

Skönt att ha så mycket att göra så att man inte hinner tänka... 

Bye,bye!   
RSS 2.0