Casandra

Ja nu åker jag snart iväg på Ledarinspirationshelg!
Kommer hem söndag igen, och jag kommer att sakna mina ulltussar något hel otroligt mycket! Börjar nästan gråta bara jag tänker på det!

Pappa och Oskar får göra sitt yttersta för att de ska ska må bra!

Nu måste vi åka!

/ M

Du kom, Du såg, Du segrade

Ja vad ska jag säga!
Det jag gör på dagarna att att sitta här, brodera, kolla tv:n och umgås med mina urgulliga hundar.

Jag orkar inte laga mat, jag är inte speciellt hungrig.
Jag får infalla att börja göra något, börjar men färdigställer inte.
Jag vill inte vänta ända till den 18...
Jag bygger upp känslor bara för att slopa de andra känslorna.

Ja livet är allmänt pissigt och jag går nu och lägger mig!

Väck mig inte förrän du har något jäkligt viktigt att berätta!

Kram

Om igen

Hjälp vad jag har varit dålig på att uppdatera!
Har tänkt flera gånger att jag ska blogga men har inte riktigt orkat eller kännt för det!

Har iaf varit på första kyrkorådsmötet, börjat jobba, haft Bullen i 3 veckor(!!!!), snart broderat färdigt en handduk till och varit på Wahlströms så klart!

Kyrkorådsmötet, ja vad ska man säga inte så mycket. Det kom, det blev och det var slut. inte mer med det!

Jobba, kan bara säga att det är så skönt att börja få in lite arbetstimmar igen, inte bara för att jag ska lyckas få lite i lön nästa månad utan också för att det är så skönt att ha något annat att göra på dagarna! Få träffa Erika och Nancy igen och bara få in lite mer i livet!

Bullen, denna underbare varelse! Jag tror nog att det blir så att han får stanna! Han har verkligen blivit en del i mitt liv! Skulle kunna sitta hemma med honom en hel månad utan att träffa någon annan! Det var och är verkligen kärlek vid första ögonkastet! Skit i killarna! Jag har mina hundar! Och vilka underbara sådana också! Dom leker och myser. Myser och leker. UNDERBART!

Wahlsttröms, var vi på i lördags! Att åka 25 mil, ja jag behöver inte säga annat än att det är galet!
Så sjukt härliga grabbar! Ni är så roliga och bara bäst!

Under resten av veckan har det inte hänt så mycket, jobb, chill och almänt trök!

Gjorde dock något som jag aldrig trodde att jag skulle våga, men nu är det gjort och det känns inte jättebra...

Nu ska jag jobba lite till! tjing!

Rakt in i hjärtat

Dagarna går!

Gisses vad tiden går fort! Det har t ex redan gått 8 (snart 9) dagar på året 2010!
Jag har haft Bullen hemma i mitt hem i en vecka och 2 dagar! Jag har lyckats gå ner 2 kilo och givetvis så gick jag upp dom lika fort igen! Det är ju helt galet!

Det är dessutom så kallt så att man tror att näsan ska trilla av så fort man närmar sig dörren. Jag måste verkligen medge att jag är otroligt nervös över att boken "Strömkantring" faktiskt ska till och stämma! i den står det att 2010 så ska det komma en ny istid, och när man pratar om att det i tidaholm har kommit 70cm med snö så kan man ju faktiskt börja undra!
Man varnar om på radion att man inte får använda så mycket ström för att det ska räcka till alla och man uppmanar också att man bör ha vatten upphällt och värmeljus i beredskap! Vart ska vägen ta vägen!?
Isbjörnar dör ut, schimpanser dör ut, djur överhuvudtaget dör på våran jord. Det är inte bra och hör sen! 

Nog med tråkigheter! 
Emma från andra sidan skogen var här igår och vi hade julklappsutdelning. Det var väldigt mysigt! Jag fick en pajkokbok (säger man så?) som heter "Pajer, mat och desserter"! Det ser väldigt gott ut måste jag säga! Tack min underbara, vackra störtsköna Emma! Har alltid lika kul med dig! När klapparna var uttdelade så åt vi, kollade på tv diskuterade Falköpings tre friidrottsklubbar och försvar/hemvärn efterssom det är både Emmas och pappas stora intresse! Sen kollade vi på balklänningar på tradera och jag plockade fram mina. Just det jag har två! Slå det ni! Det väckte faktiskt lite minnen! Underbart! 

Idag var Emma och Johan här! Det var längesedan jag träffade Johan! Haha, hade faktiskt glömt hur sjukt rolig han är! Emma du är så mysig och så snäll! Hoppas verkligen att vi håller kontakten länge. 
Vi spelade kort och bara myste, gick på en kort promenad med vovarna och sen åkte de hem. 

Sen började ju naturligt Let´s Dance idag. Gaaah, var jag gillar Tobias Karlsson! Skulle kunna döda för att få dansa med honom någon gång! Fast jag skulle väl antagligen svimma... 
Det är skönt ändå att det har dragit igång igen iallfall. Nu kan man ju få titta på lite riktig, härlig dans. Visst det finns inget som slår en fartfylld bra bugg men det kan jag se mig om i stjärnorna efter då detta togs ifrån mig...
Men iaf, Tobias i mitt hjärta och jag hoppas bara att Agneta kan matcha hans kapacitet och jag tror nog att detta kan bli riktigt bra.

Nä, nu väntarjag bara på att Oskar ska ringa, då han har varit hos Emma men en massa kompisar. Det är ju lite misstänksammt men jag säger inget så har jag ingenting sagt!
Han får gärna ringa för det grusar i mina ögon...

Massa kärlek!

Kung i stan

Ibland blir jag förundrad över mig själv...
Det hände något i någon annans förhållande och jag blev helt överlycklig, då jag egentligen skulle vara ledsen... Jag försökte till och med att förhindra att det skulle bli bra igen! Gud vilken hemsk människa jag är! Ber så hemst mycket om ursäkt för detta oansvariga beteende!

Igår iaf så började dagen med att jag vakar upp i soffan av att någon sniffar på mina tår, ni kan ju säkert räkna ut vem det var! Lille godingen Bullen!
Sen var det till att sitta vid datan fram tills dess att Elin kom och då begav vi oss ut på en promenix! Skönt! 1½ timma senare så åker vi till floby, handlar, ringer simon och säger att vi plockar upp honom om 5 min, hämtar honom, åker hem, lagar mat, spelar kort och bara myser!
Dock gick tiden så jäkla sakta! Kollade på klockan var 5 minut!
Sen när vi ledsnat på att spela kort, tower och bara tjöta så hittade Elin en dassbok på toaletten. Den tog Simon i beslag och hade högläsning! Har inte skrattar så mycket på länge! Haha, man skrattade ju inte åt skämten utan åt att han skrattade! Ja han är för skön! Och han bangar heller aldrig om vi hittar på något! Me like!




Måste också säga att jag saknar jobbet lite, saknar våga härliga barn! Men nu är det snart dags att starta igen. Härligt!

Idag ska vi träffa tjocka släkten! Vi ska åka till Bengt och äta gröt (som jag förövrigt handlade till) och då kommer alla hans syskon med respektive och ev hans dotter! Det ska bli mysigt, jag får ju träffa mormor iaf! =)

Längtar till Let´s dance! Tobias <3

Kram!

Varje gång jag ser dig

Nu sitter jag här, klockan är 23.32 och jag har det väldigt mysigt.
Soptify i öronen och Bullen vid fötterna! Kan det bli bättre?

Idag har jag varit och lämnat in lönelistorna i Floby, jag har handlat åt mamma och mammas morbror och jag har köpt mer kaninmat till Levin och tuggben till Dina och Bullen. (Men det talar vi tyst om, det är redan diskutioner hundarna emellan vilka ben som tillhör vem!) Gissa vem som var med och handlade?! Jo Elin! Min älskade Elin! Trotts att det har varit jobbigt ett tag (kanske lite fortfarande) så känns det somom vi hittar tillbaka! Gah, vadjag gillar den tjejen mycket. Skulle inte klara av att vara utan henne! Hon har tagit en stor del av mitt hjärta (och Dinas) óch jag hoppas verkligen att hon vet det, för med henne skulle jag kunna gå genom eld och vatten!

Både Dina och Bullen gör stora framsteg i lärdomskategorin, jag menar Bullen ska ju lära sig då han bara är 9 månader men Dina kan ju inte visa att hon är sämre (snarare bättre) så hon står upp lika bra som han! gullhundar!

Längtar till Wahlströms i Götene på söndag, och då fyller en speciell person år också! <3

Nu ska jag faktiskt ta och lägga mig, tro det eller ej, men så är det!

Jul, jul, strålande jul

Jaha, det var den julen det!

Årets julklappar :
* Grejer till bilen såsom bogserlina, snöskyffel, första hjälpen, startkablar och en väldigt bra reflexväst!
* Raggsockar
* Ett kors
* Pengar
* En väldigt fin tröja från Ellos
* En biljett till Brolle och Buddy Holly! Den 12/2-2010! Gaah, vad jag längtar!

Jul blev väl som den blev, varken Kerstin eller Bengt kom men det var mys iaf. Jag hade inte räknat med att det skulle bli fullt i Jälakyrka,men det gick väl bra ändå. Det var lite chall på första sången men annars gick det bra!

Juldagen var som vanligt ochdet var alla dagar fram till i tisdags. Då begav vi oss till Fivlered för att mamma och pappa skulle kolla in min lilla förälskelse! Bullen <3

Dagen efter åkte vi för att hämta honom och nu har han varit här i snart 3 dagar! Mys, ävenom det är ganska mycket arbete! Men vad gör man inte förett litet charmtroll!

Nyår blev kanske lite av en besvikelse men vad ska man förvänta sig, det är ju fakriskt bara årets sista dag! Även om det faktiskt var ganska mysigt.
Bengt och Angelica kom till lunch och sen stannade Angelica med mig och oskar och lärde oss två nya kortspel! Tjuv/Hugo och plump (eller vad hette det Angelica?!)
Angelica åkte hem runt 8 och då var det bara jag och Oskar, Dina och Bullen kvar! vi spelade lite till och sen blev det Tv:n eftersom mamma och pappa åkte till Annalisa och Lennart i Floby.
De kom hem halv 12 då jag beodrade dem att komma hem eftersom jag inte visste hur det skulle gå med hundarna (med alla smällar från raketerna) och eftersom jag har världens bästa föräldrar så gjode de som jag sa! 
Det nya året kom och det känns som om det kommer att bli ett toppen år! 

Dagen iaf har bestått av långpromenix i skogen med hela familjen och kortspel, mat och jag har broderat färdigt en av handukarna jag köpte från "Ditt Broderi" innan jul. Kossan är klar! 
Mys för hela slanten den första januari 2010! (hjälp vad det känns konstigt att skriva det, 2010, 2010, 2010, 2010) 

Nu ska jag börja på ett nytt broderi, ha det bäst!

ps. Läste dock en bok av Olov Svedelid en gång om att 2010 var det året då det skulle komma en ny istid! Detta hoppas vi inte att det stämmer! ds.


      

 

 

RSS 2.0