Peggy Sue

Igår var det en speciell dag!
Jag, Oskar; mamma och pappa satte oss i bilen för att åka till Göteborg.
Pappa kör första sträckan ner till Alingsås där vi stannar för att köpa MASSA godis! (och pappa skulle ju givetvis köpa det billiga snuset! blääää) 
Sen fick jag ta sista stärckan ner till Göteborg, och oj vad bra det gick. Ingen krock inte ens en liten repa på bilen! Parkering hittade vi och vi hittade till och med en pizzeria där man inte behövde boka bord! Fashion! 
Pizzeriavärdarna var helt enkelt underbara, vilken servis! 
Gissa vad jag hade på min pizza, jo det vanliga. Tomat, ost, skinka och champinjoner. (-Prova något nytt nu när mamma betalar och ändå är i det "stora staden") 
Sen gick vi vidare till Scandinavium igen där vi åter igen (vi träffade dom på parkeringen också) träffade Rassmus med mor och far! 
Han var lite blyg men det kanske hade sina orsaker. 
Jag hoppas iaf att han tyckte att det var lika bra som jag tycket. 

Dörrarna öppnas och inte riktigt hela Scandinavium fylls. Alla vill se den store Brolle! Och jag med!
Dock när vi ska ta oss till våra sittplatser som är typ 100 meter upp (och jag är höjdrädd) så var det ju tur att vi nästan var först på plats då jag nästan kröp upp för trapporna! Tack mamma för att du välde en sån bra plats! Men vi såg ju bra iaf! <3

Sen drog föreställningen igång och oj vilket drag! Bra musik, bra arrangeman, och en helt otrolig ensemble.
Och ja, man kan ju bara inte sluta bli kär i den killen när han ler, pratar eller rör sig!

Med en far som nästan blev skogstokig och bara Älskade den här musikalen och andra galningar som sprang fram till scenen och dansade mot slutet måste känts härligt! Det var härligt att se!

Med en lyrisk farsa och en glad mamma och bror satte vi oss i bilen och började rulla hem. Ett stopp vid korvmojen efter Alingsås och sen var det bra raka spåret hem!


En underbar kväll! Tack Alla! <3





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0